Tuesday, September 15, 2009

Apelah naseb ini..

Raye dah tak lame pon lagi..dengan exam yang belom abez lagi..arrrghh ! paham2 lar exam dah nak raye nie pale sume dah pk shoping raye, wat kueh raye, cat rumah dan macam2 lagi lar..p 2 sume membe2 aq bkn aq..aq tak tahu kenape taun nie aq begitu gembeng huhu jap2 air mata aq mesti jatuh..nie sume gara2 membe aq yang menyentuh sensitiviti aq..

P seyes aq da lame tak menangis time nak dekat2 raye nie..p disebabkan perkare 2 aq teringat sume kenangan aq bersame familyku duluw..aq rindukan mereka..air tangan ibuku..kadang2 aq pk yup emang aq ade wet aq boleh beli ape saje aq nak p dalam bab kasih sayang aq merasai kekurangan..kalau dulu aq lah orang yg tak sabar nak raye p sekarang tak lagi..

Dan tadi orang yang aq sayang dan yang aq fahami bagitau aq kami tak dapat beraye bersama..bulan puasa nie pon kami tak sempat berbuka bersama dan tak mungkin kot huhu emang hati aq cukup sedey p apelah daye aq kan..cume aq belom mampu nak berbicara dgn dye..tah aq tak tahu kenape p pasal raye 2 aq tak kesah sangat yg wat aq terasa bile di penghujung ramadhan nie pon aq masih tak dapat berjumpenye..

T ade mase aq sambung lagi k..aq ade keje yang perlu dilaksanakan..




4 Orang Berkongsi Pendapat:

aimanhaziq said...

ala jgn la sedih2...yg hidup tetap kene trus kan hidup kan?..so raya kat mane thun ni? jb ke??x nak balik klang??
ala ngan t'rase sgt..setiap hubungan ada dugaan kan..
mmg family 2 ptg,tapi jgn la kua kan ayat u yang plg last dalam blog u 2...family die family u jugak...

keyda said...

adoi..
apla fadzli neh..
isyh2..
xpewla aten..
myb adew hikmah kan..
kan3..
sabo jeqla..
owg yg bljo mmg cm uh..
dahla joh,sush jumpe lak...

misz ATIN said...

takpelah k-dah..
aq tak pk sangat pown..
membe2 aq kap wat saket pale jeq..
juz bawu2 tuh agk sensitip la gak bagi aq huhu

misz ATIN said...

thanks ye aiman..
i tak pk sgt pown..=(
owh mayb tak balek klang kot t pas cutie sambong trial ag huhu
raye mane jeq taun nie???