Friday, February 11, 2011

BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY


Wahhhh.. Sekejap je dah hujung minggu kan ?? Mula plak dengan minggu yang baru. Okehlah sempena hujung minggu nih, bukan sempena valentine tau jangan salah tafsir yeee, aku yang sangat rajin nih mahu join segmen abang ben. Segmen minggu nih lebih kepada pendapat individu masing2.

Lets check it out bebeh~
Pendapat tentang Vlog ben > Okeh first time rasanya abang ben buat video tak tahu lah before2 this kan sebab tak pernah jumpa pun lagi. Fehhh suara macho tak macho plak kan.. Wewiiittt2 haha ! Banyak input yang abang ben bagi tentang dunia blogging nih dan rasanya sangat bagus lah kan. So blogger2 baru boleh belajar dari vlog selama 20minit tuh untuk tambah apa yang kurang, betulkan mana yang tak betul. Jangan tuan blogger yang tak betul sudah lah kan. haha. Haaaa lagi satu nak cakap nih. Nampak macam artis bagi komen dalam melodi lah plak bila tengok balik hehe. So next one bila lagi ??? ^_^

Pendapat tentang 1tubedotmy > Tak pernah dengar pun ekceli. Bukak2 dah nampak lambang 1 malaysia. Yeahhh cayalah. Bukak2 jugak dah nampak vlog abang ben muahaha. Rating tinggi nih beb. Not bad lah 1tubedotmy nih. Kpop pun ada jugak dalam nih. Apa aku boleh kata, nice. Video pun sangat jelas dan cun melecun lah setakat yang dilihat nih. Nanti cuba teroka lagi.

Jika diberi pilihan, memanglah nak terlibat kan. Siapa yang tak nak ryte ?? Tapi kemaluan tuh masih menebal dalam diri muahahaha

Makin panjang entry nih kang makin melalut. Dah jum hantar entry nih. Daaaaa ^_^





11 Orang Berkongsi Pendapat:

Anis Adila Aris said...

mmg best pon vlog abg ben..banyak info..hehe

bun said...

betol3

sape taknak terlibat dengan 1tube.my

nway,terjah dari BA

Muhammad hamizan bin yusof said...

rakan dari BA:-

jom2 terlibat dgn 1tube..jgn malu2...huhu

miszATIN said...

anis~

best kan.. kan.. kannnnn ^_^

miszATIN said...

bun~

Yezaaaa.. lepas nih jum kite try wat hehe

Abhamz said...

salam, tahniah!

miszATIN said...

muhammad hamizan~

jum2 hehe

miszATIN said...
This comment has been removed by the author.
miszATIN said...

abhamz~

thanx ya =)

Marya Hana . said...

kembang ah abg ben.. hehe..

hai, 1st time jejak sini.. :)

miszATIN said...

marya~

hi2...
jejak2la selalu =)