Monday, October 4, 2010

saya ada KEMBAR !!!

Salam buat bloggers sekalian. Hari ni hari yang tak berapa nak syiookk laa.. Tapi kena lalui jugak kan ?? Korang plak macam mane,, adakah melalui hari sama seperti aku ataupun lagi ceria dan happening ???

Oklah mesti rasa pelik je kan tengok tajuk entry tuh, KEMBAR ?? OMG !!! hahaha gedik sikit.. No2 aku bukan gedik okeh~ Jum2 sambung citer lagi.. Al kisah dulu2 kala ada seorang hamba Allah nih ada add aku kat fb tapiiiii aku tak pernah perasan kut sampai lah satu ketika waktu tuh aku tengah dok belek2 friend request yang berlambak2 kat fb tuh and aku jumpa FATIN NAZIHAH ZAINAL...

WoW !!!! Nama sama ?? d.o.b also same ?? Just nama ibu and ayah jep tak sama hehehe Nice to know you gurl. Sangat teruja okeh~ Very2 teruja seyh.. Sampai setiap malam mimpi awak ( tipo nih ! hehe )

Hopefully kita terus jadi kawan okeh~ Jangan noty2 kat sana.. Special entry for you.. Smile tau.. tau.. tau.. =)

Ni lah kembar saya~~




4 Orang Berkongsi Pendapat:

asha shalina said...

bdk mane ni?

miszATIN said...

melaka i guess..

asha shalina said...

guess? hish, ko x berkenalan ke?

miszATIN said...

melaka la yunk..hehe =)