Tuesday, August 2, 2011

Gathering JB blogger ^_^

Assalamualaikum~



Harini dah hari kedua berpuasa.. Macamane you guys punya puasa ? Everything's okay ?? Hopefully semuanya baik2 sahaja ya. Sehari sebelum puasa hari tu aku join gathering johor blogger kat starhill. Sebenarnya aku tak plan pun nak pergi tapi atas pujuk rayu oja aku pergi jugak hee~ Dan aku berpendapat tak rugi rasanya aku pergi haritu. Bukan sebab apa, aku tak join pun lagi johor blogger masa tuh, so memang aku tak kenal lah kan depa2 semua.

Dapat aku simpulkan, blogger2 jb nih memang sporting habis. Even blogger2 lelaki ada yang malu2 kucing tapi tu semua benda kecik je. Ikutkan aku lagi malu kot sebab aku bukan ahli pun masa haritu tapi buat2 macam tak malu sudah haha~ Lagilah dari atas sampai bawah aku main hentam je pakai apa aku suka sebab barang2 aku banyak tertinggal kat kampus.

Aktiviti hari tu lebih kepada aktiviti riadah a.k.a santai lah senang cerita. Apa ada kat starhill tu kalau tak kolam renang kan. Tapi tak mandi pun. Just lepak2 je kat tepi2 tuh dengan blogger2 lain. Sorry lah korang kalau muka aku nih ada macam langsi sikit. Ekceli aku ni peramah plus terjal sikit. Betullah kata abang mail dengan si putih tuh haha~ Diam2 aku sebab tak kenal orang tapi aku universal orangnya ;)

Petang tu after mandi2 plus snap picture yang nyebabkan topan garu kepala nak upload sebab banyak sangat, topan and kak mia buat icebreaking. Urmm banyak info yang kiteorang dapat daripada otai2 blogger nih. Thanks lah korang sudi berkongsi input2 pasal blogging nih ye. Urmm lepas sesi icebreaking tuh, kiteorang pergi mengisi perut yang sedari pagi lagi belum diisi. Lepak makan kat setia tropika bersama blogger2. Ada yang dah balik lepas icebreaking tuh. Masa lepak makan nih best sebab abang mail berkongsi banyak cerita dengan kiteorang.

Usai membuncitkan perut, maka berakhirlah sesi gathering bersama blogger2 jb nih. Hopefully lepas nih ada event yang lagi gempaq kan. Thanks to kak mia, abang mail, taufan bin ribut, siti rozalia, azeera ahmad, siti zaleha, Cika mia, kiera the monster, zulfahmi, putih, dosh, nas & ewan rani ~





















10 Orang Berkongsi Pendapat:

oja_alia said...

hahahaa!!nice..sbb ade name aku..cepat2 trime kasih kt aku..sbb aku yg ajak kau..HAHAA!

Taufan Bin Ribut said...

gambar superhero tu terbaik .hahahaha..


Entri Terkini :Belajar shuffler dengan mudah

Entri terdahulu :Gathering Johor Bloggers sebelum Puasa



Watch my video songs ^_^

c.i.k.a.m.i.e.a said...

weyh, next time join lagi, kali ni aku bawak teman sekampung. haha

Siti Zaleha said...

haha, terbaik semua sampai LEBAM !

ABG ISZ said...

Owang pompuan naper tak mandi ??? kat dalam kolam banyak jerung ehhhh. Apapun korang memang best...Terbaik
Jemput Datang Ini Blog Isz

miszATIN said...

oja~

eh2 oja ade eh gambo ko ?? ;D

miszATIN said...

topan~

yeahhh.. the best bro :)

miszATIN said...

cikamiea~

Yeahhhh.. jangan bawak sekampung je bawak sebenua pun boleh haha

miszATIN said...

leha~

wah advanced~ sampai lebam kannn heeeee~

miszATIN said...

abang mail ~

bukan setakat jerung lagi, segala ikan ganas2 ada dalam air tuh hehee