Saturday, October 1, 2011

Craving for Tutti Frutti & Subway

Assalamualaikum~

Haaaa ambek kau sekali keluar tajuk entry kali ni
Tak mahu menagih simpati
Just nak membuat luahan hati
Tentang nafsu yang semakin menjadi-jadi
Takdelah 2 3 hari ni
Tekak teringin nak makan 2 benda ni
Tapiiiiiiii
Yang pasti
Tutti Frutti sudah berjaya dimiliki
Sebentar tadi
Hahahaha

Apa seyh aku merepek ni. haha. Okaylah just nak share makanan yang semakin menjadi favourite rakyat malaysia ni. Tah tibe2 gediksantai plak nak makan. Actually nak cakap winduuuuu kat tutti frutti. Lama dah tak menonjolkan diri. Okay stop2. Dah start nak merepek balik dah ngeee~



Tapiiiiiiiiiii
Hanya Tutti Frutti yang berjaya dimiliki
Subway tunggu di kemudian hari !
Hehehehehe





6 Orang Berkongsi Pendapat:

m0sHiE~ said...

kite makan jugak tutti fruiti arini. yummy!

sarah hanafiah said...

setakat nih masih lagi mencari tutti frutti xjumpa2 huhu

miszATIN said...

m0shie~

akhirnyeeee hhehehe =)

miszATIN said...

sarah hanafiah~

laaa.. u duduk kat mane ??=='

cik mun said...

sedapnye^^

miszATIN said...

cik mun~

lai2 =)