Monday, October 10, 2011

Kenangan 4 FATIN

Assalamualaikum~

Syukur alhamdulillah final telah pun berakhir. So berakhirlah juga al kisah semester kali ni. Walaupun tak colourful macam 2 sem yang lepas tapi segalanya berjalan baik2 sahaja. Entry kali ni aku nak share pasal 4 kuntum ' FATIN ' yang ada dalam dorm we all. Banyak benda yang we all share sepanjang sem nih. 3 FN & 1 FS.

Mula rapat with saadah & naimah start sem lepas. Pejam celik dah hampir setahun kan. Lagi2 saadah yang last sem duduk sebelah katil aku. Banyak kenal ragam aku ngada2 aku HAHA ! So sem ni dya ambil keputusan duduk depan katil aku plak ;) Sorry saadah kalau pernah buat u terkuciwa dengan perangai i yang kadang2 boleh buat u gile! Heeee~ Naimah si kecik comel yang sombong sem lepas. Haaa amek kau kena sebijik ! ;p Takdelah naimah gurau2 di petang hari okay ? Kita kan adek beradek. U kakak i adek HAHA ! Kite kongsi cerita yang kadang2 buat dorm banjir kadang2 jugak buat dorm bergegar dengan gelak tawa FATIN sekalian.

Nak cerita pasal anak pakcik ramlan ni kena baca selawat banyak2. Sebab selalu tersasul panggil nama ayah dya dari panggil nama dya hee~ Nama ayah kau macam lagi glemer wei dari nama kau HAHA! Ruginye kau tak sama dorm dengan kami bertiga sem lepas. Siapa suruh kau pindah dorm sebelah hehe Tapi sem ni banyak suka duka dikongsi kan. Bila ingat balik kerja BUANGTEBIAT kau pagi2 buta tuh buat aku nak ketawa guling2 tau tak ! Konon adab belajar lah sangat. Ketawa pagi2 buta dalam dorm. Meraban lebih dari study kan. Kesian kat bibah jadi mangsa kita. Walaupun aku yang start dulu tapi aku tengok korang yang lebih2 eh kacau dya. Kesian kat dya HEHE Aku rasa budak2 dalam dorm tu taubat tau dapat kita dalam dorm tuh HAHA!

Actually banyak lagi kalau nak cerita memang 7 hari 7 malam belum tentu habis. Cantuman fatin2 yang bila orang masuk bilik nak cari fatin mesti kena sebut FULLNAME ! Kalau nak panggil dari jauh kena sebut FULLNAME ! Kelakar bila refresh balik masa awal2 sem dulu ;) By the way, mungkin ada yang akan duduk luar sem depan ( takmo sebut nama ) HEHE Jangan lupakan kami semua tau. Ingat kami dalam doamu. Semoga kita bertemu lagi & hopefully relationship ini akan kekal FOREVER ! I know i'm gonna miss you guys~

I LOVE YOU =')

Fatin Nazihah Ruslin ( FN )

Fatin Naimah Abd Nasir ( FN )

Fatin Nadzirah Mohd Ramlan (FN )

Fatin Saadah Mohamed Khalid ( FS )



5 Orang Berkongsi Pendapat:

AwieKashi said...

Ok...
pas nie kena panggil fullname la kan...
sangat awesome!!!


"FATIN NAZIHAH RUSLIN!!!!!!"

*testing calling ...
huhu

miszATIN said...

awie~

u ade ? non ade kan hehe rindu kat fatin2 ;)

Anonymous said...

Terharu..haha..Eeh..mane cilok gambar i ni..i sendiri pun xde gambar 2..ish3,,,fs

miszATIN said...

anon~

uishhhh i kan stalker terhebat haha

~syduck amalinna~ said...

sorry..may i get no. fatin saadah? adoii, daa lme i cr dye ni mcm mne ntah bleh jumpa.huhuhu