Sunday, August 31, 2014

Menjana Pendapatan Dengan Shaklee Sangat Mudah



Assalamualaikum~

Alhamdulillah semakin ramai yang sedar tentang shaklee effect yang melanda negara kita baru-baru ini. Ada juga yang tak tahu apa-apa yang berlaku. Apapun yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya kan. Fatin sedikit teruja sebab semakin ramai yang nak bersama-sama berjuang meneruskan bisnes Shaklee ni even macam-macam cerita kebelakangan ni. Semua ni kerana Allah dah merancang yang terbaik untuk kita semua. 

Baru-baru ni ada customer repeat order sebab gembira husband dia semakin sihat selepas consume Shaklee. Dan terus menjadi ahli Shaklee kerana banyak kelebihan yang akan akan diperoleh. Lagi haru dia menjadi ahli tanpa mengeluarkan sesen pun modal untuk yuran seumur hidup. Best kan dengar ? Sebenarnya apabila kita daftar menjadi ahli kita boleh memilih sama ada nak menjadi ahli untuk tambah pendapatan atau menjadi ahli untuk makan sendiri. Pengalaman fatin sendiri, fatin memilih untuk makan sendiri dulu. Apabila Shaklee memberi effect kepada diri fatin barulah mula mengorak langkah untuk berkongsi dengan orang lain. Tetapi tidak semestinya ya. Boleh je kalau nak terus memilih untuk menambah pendapatan kalau sudah bersedia. Sambil-sambil tu for sure boleh ambil untuk makan sendiri juga.

Kelebihan menjadi ahli Shaklee?

1. Modal serendah RM65/Rm75 sahaja seumur hidup. Tak perlu nak renew membership setiap tahun lagi. Kalau anda nak makan sendiri, anda tidak perlu maintain points atau minimum pembelian . But if you want to start a business dan nak mendapatkan 3C dari Shaklee anda perlu ada maintain points tertentu setiap bulan.
2. FREE MEMBERSHIP untuk yang membuat pembelian melebihi 200 point (dalam lingkungan RM650).
3. Segalanya di hujung jari. Boleh membuat pembelian melalui website tanpa perlu beratur panjang untuk bank in duit atau beratur panjang di pos office untuk penghataran barang. Semuanya Shaklee yang akan uruskan untuk anda.
3. Boleh membeli produk Shaklee dengan harga ahli (25% less than retail price)
4. Dapat BONUS hasil belian/jualan setiap bulan from 5% to 21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.
5. Berpeluang menuntut ilmu bersama dengan mentor-mentor yang hebat dan yang dah berjaya. 
6. Dapat ACCESS ke secret group kami untuk lebih mengenali produk-produk di dalam Shaklee, testimoni & ahli-ahli yang lain.
7. Shaklee menawarkan 3C, CASH, CAR & Convention (local-International umrah for muslim) 

Kenapa Shaklee menjadi pilihan ?
1. Shaklee sudah 50tahun berada di dalam pasaran. Produknya diperbuat daripada bahan semulajadi dan memberi kesan positif kepada pengguna. Tiada kesan jangka masa panjang. 
2. Shaklee suplemen yang selamat digunakan. Shaklee menjalankan lebih 80,000 ujian kualiti terhadap produk setiap tahun. Keaslian juga turut terjamin dimana 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap setiap bahan botani.
3. Shaklee dijamin berkesan dan selamat. Shaklee melaburkan kira-kira 250 juta USD terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D). Selain itu, 70 kajian klinikal telah diterbitkan dan Shaklee mempunyai lebih daripada 60 orang saintis sendiri untuk membuat kajian terhadap produk.
4. Shaklee tidak mengamalkan sistem piramid jadi bonus dibayar mengikut daya usaha masing-masing. Bukan seperti sesetengah bisnes, orang bawah perlu bekerja untuk orang atas. Bukan sahaja dari segi pendapatan, malah kita mampu untuk jump melebihi rank upline kita jika lebih rajin berusaha. 
5. Harga produk mampu dimiliki. Produk daripada bahan semulajadi terbukti apabila tiada silical gel di dalam semua produk Shaklee. Product talk by itself.

So for those yang berminat untuk menjadi ahli untuk berbisnes atau cuma untuk makan sendiri, boleh terus contact fatin:

Whatsapp 014-9194898
Wechat fatinruslin
Email shakleebyfatin@yahoo.com

Shaklee adalah pilihan yang tepat untuk anda

 
Anda diberi 2 option untuk anda pilih snediri.



Sijil HALAL yand dikelurkan ISA sendiri :)





0 Orang Berkongsi Pendapat: