Sunday, August 22, 2010

Aktiviti Hujung Minggu

Alhamdulillah sudah hari ke-12 kita berpuasa. Korang puasa tak nih ?? Bagi yang tak bersebab tuh janganlah ponteng ye. Dan bagi yang bersebab tuh jaga2 sikit perbuatan kita, segan orang tengok kalau kita tak puasa. Yela kalau kita tak puasa pun buat2 macam kita puasa sudah la yee hehe

Hari ni mood macam kejap ok kejap tak. Faham2 jela ye. Tak ceria macam hari selalu la hari ni. Time makan pun sopan je, tengok je orang pot pet pot pet. Jadi perempuan melayu terakhir jup hari ni. Harap korang ceria lah hari ni walaupun puasa kan.

Semalam lepas habis test akaun roomates aku ajak pergi beli barang. Ingat nak gerak lepas habis test. At last tergendala sebentar sebab sorang roomates kena senggugut yang amat2 teruk sampai ramai doktor tak bertauliah yang rawat dia. Kesian pada pesakit yela doktor tak bertauliah semuanya kan. Maaflah ye. Akhirnya akak dia datang bawak dia pergi klinik ngee

Lepas semua settle kitaorang gerak pergi jusco tebrau city. Tu jela tempat paling best kot. Kalau ada tempat best lagi aku bagitau ok ? Masa balik mencari cab yang boleh memuatkan 5 orang. Agak2 ada tak ?? haha ! Memang lah takde tapi apa kitaorang peduli. Last2 ada gak yang nak tapi harga mak aihhh berdentum ! Takpe2 kita ikutkan harga dia tapi masa on the way tuh ayat sikit laa.. Dapatlah harga yang baikk punyaaaa.. =))

Oklah ada benda aku nak cerita tapi dah tak ingat plak hehe Ada lah sikit pict dok tepek kat sini masa outing hari tuh. Till then. Selamat bersahur esok. Selamat Hari Raya.. Walaupun lambat lagi hehehe











2 Orang Berkongsi Pendapat:

asha shalina said...

mok mok. tgu aku upload gmbr g mines pki bju kurung!!

miszATIN said...

sape mok ?? hahaha