Friday, April 1, 2011

Part 3 students : SORRY YA~

Assalamulaikum~

Hati rasa tak tenang lah kalau tak luahkan. Especially pada korang2 yang sepatutnya. Baru2 nih ada malam penghargaan koko untuk budak part 3. Tapi something happened on that night. Okelah aku tak kuasa nak cakap banyak pasal benda pun dah berlaku kan.

Just aku nak mintak maaf pada korang semua, yela sepatutnya tu malam menghargai korang. Tu yang buat aku rasa serba salah plus aku pun tak tahu benda tu berlaku sebab aku sendiri sedia maklum tak kena pada tempatnya. Hope korang janganlah ambek hati or what so ever ehhh. Hanya maaf je yang mampu, aku tahu korang sangat2 tak puas hati kan.

Apa2 pun, hidup mesti diteruskan. Berjalanlah terus ke hadapan dan jangan menoleh ke belakang lagi. hehe. Kita boleh mempelajari sesuatu daripada kesilapan diri kita sendiri, am i ryte ???? So lagi sekali, mintak maaf ye korang daripada kami. Chill ^_^

Notakaki : Yeayhhh !! Dapat create short entry. hihi. Daaaaaaa..






2 Orang Berkongsi Pendapat:

puteraduyong said...

ermm....saling bermaafan...hilangkan segala keruh...

miszATIN said...

puteraduyong ~

yup~ =)