Wednesday, May 11, 2011

JUSCO tebrau & permas jaya

Assalamualaikum~

Nampak gaya macam tak sempat nak update pasal event tuh. Kejap lagi dah nak gerak tapi masih sempat updated belog. Jadilah last entry before berangkat. Lepas ni tinggallah seminggu dua belog ni menyepi. Apesal ayat aku macam tunggang langgang ek ?? HAHA. Never mind, just proceed lah eh ??

Entry kali ni banyak picture lah kot. Sempat merayap pergi jusco tebrau dengan jusco permas yang dah macam kedai runcit aku buat. HAHA. Semestinyaaa bersama orang2 yang tersayang, just check it out~

Jarang berpakaian putih nih~

Koleksi2 kuhhhh~

Semalam plak, sempat merayap dengan oja dan sha. Menghabiskan masa terluang katakan. Dan mereka layan saya makan kat sushi king. Padahal dah makan dengan oja hari tuh. Bdw, ada jugak makan nasi tapi maleh nak upload pict~ Mak aihh lepas ni aku takde, tak boleh join korang dah. Cettt dorang nak pergi tengok kongsi. Sampai hatiiiii kan tinggalkan aku ?? HAHA. so kayyy~ Selamat bergembira okay ??? Doakan aku selamat pergi dan kembali sudah cukup memadai. =)

Tokayaki~ is it ??? Sangat sedappppppp~

Apa ni sha ??? Boleh tahan jugak~

Sushi crab, menjadi pilihan~

Oppppss~ Yang ni tersalah pilih, ada telur ikan kat atas yang kaler oren tuhh~

Saya sayanggg mereka~

Cumel kannn ?

Tapiiiiiiii.. Ini lagi cumellll~ Buy for me pleaseeee~ =/

Nokaki : Boboi everyone ~~ Doakan semuanya okay yee ?? ^_^



4 Orang Berkongsi Pendapat:

Asha Shalina said...

ape kes muke aku tu.. -____-"

oja_alia said...

chumel sgt entry ni....
aten!!u look so shumel bile pakai shawl cmtu..sebijik haaa pipi kat situ..ekekee!!

miszATIN said...

sha ~

muka2 suci tuh haha~

miszATIN said...

oja~

ni ayat perli ke hape nih haha