Thursday, November 17, 2011

Nur Alya Arissa

Assalamualaikum~

Arissa ! New baby born yang baru dua minggu ! Cumel sangat !
Baru balik dari keyel last week tengok arissa
Kalau semua orang panggil dak kecik ni alya but maklong nak panggil arissa jugak
Maklong suka nama tu sweet macam arissa sayang !
Kalau maklong jumpe arissa lagi sekali
Mesti arissa dah bukak mata dah kenal semua orang dah kenal maklong jugak hee~
Nanti dah besar jadi orang yang penyabar okeh
Jadi orang yang tabah
Arissa kena kuat & jangan mudah putus asa
Nanti dah besar arissa mesti chantek macam mama
Jadi anak yang baik ye sayang ?
Maklong akan doakan arissa selalu ;)
Unfortunately tak dapat jumpe si kembar :(
Masa nak balik tu dapat tahu si kembar kena tahan ward
Kena sakit mulut kaki tangan, yela kut..
Kesian kat si kembar, get well soon ye cheman & amani
Si kembar yang dah nak masuk 2 years
Makin aktif & ligat
Ada masa kita jumpe lagi okay ?


Nur Alya Arissa Mohd Aziff

Nur Alyaa Amani & Muhammad Aliff Aiman Mohd Asraff



4 Orang Berkongsi Pendapat:

oja_alia said...

chumeeelll...arissa nme yg sgt chantek!!

miszATIN said...

cantek kan name tuh ;)

pyejal said...

cute twins..:)

miszATIN said...

pyejal~

kannnnn ??? :)