Sunday, December 18, 2011

#Mereka sangat penting !

Assalamualaikum~

Even macam kelam kabut since belog aku ni dah hilang semuanya aku tetap nak naik entry jugak. Quite weird apesal lah semuanya hilang, sampai aku rasa fuhhhhh boring da nak update. Kalau sidebar semua tu nak hilang tak dan nak kata apela kan but nak post entry hok font semua tu pun dah takdo apo kononye jang ?? =='

Lupakan lah semua tu sebab entry ni aku nak dedicate kat orang2 tersayang yang selalu ade dengan aku. Teach me a lot about real life, macamna nak through all problems yang kadang2 buat aku sakit otak jugaklah. Selain family, kalau takde mereka ni aku rasa hidup aku tak colourful. Remember this, i will love you guys until my last breath :')




DEEPDOODOO. Story dalam belog aku ni lebih banyak pasal mereka2 ni. Sahabat yang ada saat susah senang. Pernah menangis ketawa dengan mereka. Eventhough sekarang ni still ada crisis, aku mengharapkan ada consideration antara kita. Seriously, aku tak suka dengan situation kita sekarang ni.Hipokrit antara kita buat kita akan jadi makin jauh. So, lupakanlah benda yang lepas. Yup, memang antara kita akan cakap bukan senang nak lupakan tapi we all bestfriend kan ? Apa maksud sahabat kalau antara kita sendiri berdendam. Still need you guys in my life~



THESYSTA. Jumpa saat hari pertama menjejakkan kaki di UiTM kampus bandaraya johor bahru. Alhamdulillah sampai sekarang adek2 aku nih still together even ada crisis jugak. Pernah menangis ketawa jugak bersama mereka. Kalau tadi 6 orang, kali ni kena jaga lagi 12 hati & perasaan. Ingat senang ? Tapi apakan daya,kita manusia yang sering buat silap kan ? so kata2 maaf sangat sinonim bila kita dah buat salah. Jangan malu nak ungkapkan maaf tu sebab orang akan lembut hati bila kita sendiri yang ungkapkannya. Even one of us dah pergi ISM, tak bermakna kita dah tak jadi systa kan ? Kak ten doakan yang terbaik untuk you all semua. Good luck & all the best buat aryna kat sana~



ADEK. Tu je yang aku ada buat masa sekarang selain family yang lain. Yang selalu kena bebel, kena itu kena ini, tu lah adek2 aku. Aku marah aku bebel bukan sebab aku benci tapi aku tak nak korang susah nanti. Aku tahu masing2 dah besar dah boleh buat apa korang suka tapi kadang2 fahamilah aku. Aku tak sekejam yang korang fikir, kadang2 aku rasa kesian sangat2 kat korang. Tapi sebabkan terlalu kesiankan korang, korang pandang tak pandang siapa aku kan. Ada sebab kenapa aku cakap tak boleh. Bukan sebab aku jeles dengan korang tapi sebab aku nakkan yang terbaik untuk korang. Fahamilah aku. Korang tetap adek2 aku sampai bila2. :'(



SAHABAT. Yup, begitu istimewa kan ? Setiap orang ada sahabat masing2 saat susah senang. Yazid & khai, yang akan ketuk aku suruh baca buku, ingat future. Kena marah dah jadi perkara biasa. Aku appreciate korang sangat2. Sti noraihan, sahabat yang paling lama dengan aku. Thanx being my bestfriend. I love you more than you love me aan :) Hafeza arif, sahabat saing2 yazid. Aku akan ada dengan kau selagi kau perlukan aku. Even kita dah jarang jumpa kau tetap dekat hati aku sampai bila2. Wan, tasha, atyn, kecik & dee, kampus UiTM yang menemukan kita. Aku mengharapkan friendship ni akan kekal sampai bila2~



CHENTAHATI. Kadang2 aku tertawa sendiri. Aku ada chenta hati ? Tapi realitinya sudah pasti. Thanx being a part of me hariri mohd. Mungkin you bukan orang pertama tapi i mengharapkan you adalah orang yang terakhir dalam hidup i. Semoga relationship ni akan kekal sampai bila2. I will remember this, " No matter what happen i'll standing by your side "~


2 Orang Berkongsi Pendapat:

oja_alia said...

terima kasih sebb ade gambar aku..
i lurve you laa..

miszATIN said...

love you more lah rozalia ! ;)