Sunday, January 29, 2012

Bloglist Monster RAWR


Assalamulaikum~
Lagi satu post yang ditagged oleh yang empunya belog sendiri
Baru perasan dah lama dah dya suruh join *sorry kiera heeeee~
Sebab aku nak join, kau one of my friends yang kiut miut :)
So aku support kau daripada belakang bebeh
Tarikh tutup1FEBRUARI2010
Actually kena tag 3 orang
But aku alu2kan siapa2 yang nak join bloglist kiera zainal ni okay
Ape2 korang boleh click kat banner kiera di atas :)




2 Orang Berkongsi Pendapat:

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu bloglist & follow sini juge. lucky no 274. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

miszATIN said...

wahhh thanks :)