Sunday, January 23, 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

Sambil2 belogwalking tadi jumpa segmen nih kat belog abang ben dan sukasuki nak menyertai di ahad yang permai nih. Jommmmmmm !!!




Serba sedikit tentang header nih ~

Sapa yang buat header tersebut : Header nih ditempah dari salah seorang rakan blogger jugak, miss ezan.

Perisian yang digunakan : Kalau tak silap ezan menggunakan adobe illistrator dan photoshop.

Maksud header tersebut : Disebalik warna warni yang terdapat dalam header tuh melambangkan kisah suka duka empunya blog yang mengharungi pelbagai pancaroba hidup ( cewahhhh ^_^ )

Jangkamasa yang diambil buat header itu : Ezan ada cakap yang dya boleh siapkan dalam masa sehari jep.

Header blog lain yang anda suka tengok : of course lah fatin liyana ! =)

Okeh done ! Mahu link kan ke blog abang ben. Banyak lagi kerja nak buat apesal tah tangan nih gatal naw nak bukak belog. Aishhhhhh ! < =_+ >



4 Orang Berkongsi Pendapat:

nazirulhazwan~ said...

melambangkan kisah suka duka empunya blog yang mengharungi pelbagai pancaroba hidup ( cewahhhh ^_^ )


tak bape nak nmpk pon,ki3;p nmpk pelangi2 jer

miszATIN said...

abang naz ~

ayat2 metafora nih abang oiii hakhak !!

Lulu caldina said...

jom santai..good luck untuk header tu yer

miszATIN said...

lulu caldina~

thanx yek.. =))