Thursday, January 6, 2011

keMALUan ^_^

Assalamualaikum..
Lama sudah aku tak meng-hupdate belog nih kan. Banyak giler story nak cerita tapi mase terlalu terhad. Cehh poyo je aku nih kan. Dah malas tuh cakap jelah kan haha Takdelah bukan aku malas tapi mase nak hupdate ade je kerja lain nak kena buat including membuta.

So you ollz mesti pelik tengok tajuk entry aku kali ni kan ? Nop bukan maksud aku nak menc**** tapi agak memalukan aku jugak lah. First of all aku nak cakap yang aku memang betol2 tak sengaja okeh. Bukan niat aku nak mintak benda macam nih berlaku.

Okelah mesti tertanya2 kannnn ?? Ekceli last tuesday aku tersalah masuk toilet. Yeee !! Toilet mana lagi kalau bukan toilet berlainan jantina dengan aku. Masa tuh giler tak tahan aku nak shin2 kannn kebetulan plak toilet aku full. And aku terlupa yang aku kat first floor sebab last sem aku duduk kat third floor. Yang menjadi punca sebab aku main menonong je berlari sebab dah tak tahan kan ??

Aku dengan konfiden jep masuk walaupun masa lalu tuh aku rase pelik giler. Siyes aku tak pernah tahu hal tuh ! Tapiii aku nak thanks dekat sorang membe aku jugak sebab dya lah aku selamat haha Dya lah yang jadi guard aku sebab ade kaum adam yang nak masuk jugak masa tuh. Pehhh malo tak malo lah aku masa tuh kan. Part funny bila aku selamba badak sempat belek2 tudung. Yela tak tahu ape2 kan ^_^

Okeh lah dah takmo cerita lagik dah, purple dah muke nih haa. Conclusionnye, berhati2 di mana sahaja okeh. Biar lambat asalkan selamat. Okeh tak trademark pinjam nih ?? Have a nice day people ! =)




4 Orang Berkongsi Pendapat:

Asha Shalina said...

nak gelak! HAHAHAHAHAHAAH

miszATIN said...

how dare you gelakkan aku !!! tapi nk wat mcmne kannnn =)

sakinah said...

hehe, biasa la tu.. jom tukar link :P

miszATIN said...

sakinah~
banyakla biase2 eh hihi
jummmmm =)