Sunday, December 18, 2011

#Padanmuka kau !

Assalamualaikum~

Currently baru je tukar layout & edit sana sini
Sebab.. sebab..
Sendiri cari masalah
Sendiri lah kena tanggung
Habis semua benda kat sidebar hilang
Maybe aku terdelete masa nak masukkan layout tadi
Dannnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dya memang suruh aku ngadap belog ni sampai lebam
Belog untuk subjek mgt pun belum habis edit
Dah kena ngadap yang satu lagi ni plak
Haiiiiii apela nasib kan
Kalau rajin masa mid term nanti jela aku jenguk kau balik
Kalau balik kampus lagi lah malas aku nak jenguk kau
Takde mood beb
Ingat senang ke nak cari feel nak ber-belog ni
Sebab tu lah belog aku ni dah lama tak berusik
Padahal banyak giler story yang nak disharekan
Sabau banyak2 okay
I will be back soonnnnnnnnnn~
So check it out ^_^


6 Orang Berkongsi Pendapat:

oja_alia said...

AHHHAAA!!DA MCM AKU...takpe try ur best untuk wt yg terbaik kt belog ni..kehkehkehh!

AwieKashi said...

wah...makin cantik belog dia la nie...
untunglahhhhh

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehehe betui kena ada feel

miszATIN said...

oja ~

kannn ? manyak tensen wooo, link & pass sume dah hilang. freeze da otak aku nak pk pass balik haha

miszATIN said...

awie ~

mekasehh ! haha tatau kosong je belog nih kannn, perli lah tuh :D

miszATIN said...

cik wanie ~

haaaa kannnn ?? hehe