Tuesday, February 9, 2010

ABC kampung melayu

Jam menunjukkan 1.26am, selalu mata nie masih segar bugar di kala waktu sebegini. Tapi malam nie mata sudah memberi isyarat supaya berehat hehe ! ( ayat tak boleh balah lol ). Ya ! mungkin lepas update blog nie aq akan melabuhkan tirai. Ngantok yang amat tapi tetap nak update jugak. Nak cuba aktif ber-blogging, itu pon kalau mampu aq lakukan.

Ok2 bab2 melalut ni bagila kat aq, konfem aq lakukan dengan successful ok hehe ! Back to our entry tittle, masa aq tengah mengadap lappy ( keje harian aq ) aq dapat call from marni ajak pergi lepak. Biaselah tempat biasa. ahmad khan. Suddenly masa mereka ambil aq kat rumah mereka tukar plan mahu pergi kampung melayu.

Agak2 pergi tak ?? ( haha tanya soalan bengong an ?? tengok tajuk entry pon dah tahu jawapan kan ? ) Marni meragam, patotla dia sorang pakai seluar pendek hawaii yang lain semua pakai jeans hehe ! Aq pon terpaksa panjat semula tangga rumahku nak bagi si marni pinjam seluar. Sampai di kampung melayu. Owh nie tempatnye, aq pernah pergi sekali kat sini dulu dengan busu. Just kedai je lain tapi abc dia sama jeq kot.

Sedapnya dapat makan abc tadi. Masih terbayang2 abc yang ada aiskrim pas 2 ada cokelat. yummy2 ! Lepas kempunan hehe ! Dapat merasa pon dah cukup sebenarnya. Thanks to marni sebab bawak kami tadi. Tapi agak sedih bila just 5 of us yang join. Bobo takde bersam kami sebab dia kerja kat kl. Minggu ni baru balik. Mish you damn much bobo. Semoga selamat sampai di jaybee ok.. Oryte bantal dah memanggil2 ku. Nak ber-dreaming dulu k. =)


Gambar yang takde kene mengene. Just 5 of us je yang join =(



2 Orang Berkongsi Pendapat:

aimanhaziq said...

mmg terbaik kot ABC kg.melayu..hehehe...sume orang mst kene cube :)

miszATIN said...

aiman dah cube blom ???
nak pg kg melayu semata2 nak mkn abc hehe !! sampai kene nganjing, kat area rumah takde abc ker hehe !
terbaik dari ladang ! =)