Wednesday, June 23, 2010

For The Rest Of My Life ♥¸.•*۰۪۪۫۫♥۰*•.¸♥

Lama dah tak keluarkan lagu2 yang aku suka kat sini. Lama giler kut. So harini aku nak kongsi satu lagi lagu yang aku suka. Lagu nih sebenarnya ditujukan kepada hubby or wife tapi tahla ek aku begitu tertarik dengan lagu nih. Hari2 kut dengar kat lappy tershayang nih.

Feed back yang aku terima daripada mak lang aku bila aku cakap aku suka giler lagu nih, dye cakap gnie " suke ?? ha.. kawin cepat.. tujukan pada hubby.. ;) " Masalahnya bukan tak nak kawin mak lang tapi tak ada orang nak kat anak saudara mak lang nih. Aisyhh apa lah nasib aku nih hehe Takdelah aku tak kisah pun mungkin belum sampai seru lagi, ye dak ??

Oklah kang makin panjang entry nih makin banyak aku merepek plak. Jom layan lagu nih ~

For The Rest Of my Life-Maher Zain

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

Chorus:
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

*Repeat Chorus*

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

*Repeat Chorus*

I know that deep in my heart..





2 Orang Berkongsi Pendapat:

asha shalina said...

mcm best je..sedih pn ade gk lirik dy neh

miszATIN said...

isk minah nih..
madang sedey jela..
sedap kan lagu nih kan ? kan ?
hehe