Saturday, November 6, 2010

Aku, Dia, Kamooo

Hye people..
Semalam hari yang sangat menyedihkan aku. Tah apesal tah tiba2 rasa sedih sangat. Nak nangis tapi takde airmata plak nak keluar haa macamane tuh ?? Rasa macam aku nih tak penting kut bagi dya. Aku dah cuba jadi yang terbaik buat dya andai kata dya tak ingat takpelah. Aku tak mengharapkan sangat. Aku tetap sayang kaw sampai bila2. Even aku sangat tacing dengan kaw harini.

Dah lah cerita benda sedih nak buat apa kan. Bdw, semalam hari yang buat aku tersenyum jugak. Sebab meet up kawan lama aku masa sekolah kat klang dulu. Kawan masa tengah nakal2 dulu minah ni lah. Kawan memekak dalam kelas, kawan yang aku bawak pergi camping sekolah ibu aku, kawan yang jadi mangsa aku nak jumpa siapa2.. haa semuanya minah ni. Sangat baik hati woo haha Sekarang dya sangat cumey sebab kecik dari aku. I likeeee =)

Kiteorang jumpa kat cs belah petang sebab kat area rumah aku hujan plak bila aku nak gerak. Thanx jugak kat safa nurezzati sebab teman saya pergi bandar ( budak jb memang kata gni ekk ) Awak sangat beshhh !! Jumpa2 terus pergi usha movie jup, fuyohhh ramai giler harini lupa plak cuti raya korang ehh salah2 cuti depa kannn. Then decide tengok a rise of the mummy i guess lupa plak nama movie tue.

Oke, settle !! Tibe2 perut berbunyi mintak di isi kriok2 plak daa. Teringin nak makan sushi maka kami beransur lah ke ground floor. Fuyohhh giler ramai jugak semua tempat. Moment paling funny bila kiteorang masuk dalam sushi at the same time ade mamat kat belakang nih tibe2 datang ke arah kiteorang and serahkan satu nota kecik kat aku. What theee ?? Haha Ada orang nak berkenalan ?? Oke nak terburai gelak aku kat sini tapi kena control supann oke. Dya bagi no fon dya kat aku suruh kontek, tah dari mana lah pengirim note tuh kann. Demi nak menjaga hati beliau aku ambil note tuh and aku serah pada itcha. Dya terus masukkan dalam beg aku. How dare ( sebutan dara ) you beb ??!

Pergi secret plak jugak penuh dah dapat tempat tapi serve plak lambat. Sementara duduk tuh sha kol tanya aku kat mana. Rupenya dya pun di cs jugak. So dapatlah kiteorang jumpa jup dok bercherita. Tunggu si faris katanya. Bila tunggu punya tunggu kiteorang ibarat tunggul kayu di situ kiteorang ambek keputusan untuk chaw. Makan lepas movie jela senang citer. Untuk mengisi perut yang tak menjamah makanan dari tengahari tuh, pergi lah beli cool blog. Haa benda nih amat femes di jaybee oke. Tapi sha cakap kat kl tak macam kat jaybee what i mean adalah pembeli nye yee.

Lepas beli cool blog aku berpisah dengan sha. Maka berangkatlah kami untuk nengok movie. Jahatnya kiteorang nih bawak masuk cool blog tuh sekali sorok ah dalam beg masing2. hehe Lepas movie lak kiteorang berpisah dengan itcha. Bubye cha take care tau. Lepas nih lepak lagi tau. Kesian kita tak ajak aan kan. Nanti lah ajak minah chantek tuh tunggu poket dya basah sikit nih asyik kering jepp. To my beloved bestie, aan aku tak dapat pergi majlis anak buah ko merangkap anak buah aku jugak haha Sampaikan salam peluk aku pada damia la yee.. Makin cumey anak abang man tuh.

Alang2 ada zatib nih aku belanja ah dya makan sekali. Yela bufday orang tuh rabu lepas kan. Suruh pilih nak makan kat mana malu2 la konon. At last pizza hut kat kotaraya jela kita ye. Every week ngadap piza jelah. Adehh Lava cheese dya yang menjadi idaman kalbu tuh beb. Then ingat nak balik tapi sempat je lagi carik baju untuk anak buah zatib hehe last2 9 jugak gerak balik. =)

Cumey kan mereka nih *

Kawan dari form1. Friend4ever yunk =-=

Adek yang saya sayang. wee~

Owh minah nih ? Pasti ada punya lahhh hehe

Cumey la konon*

Sempat je snap kan sha ??

Jum kita story mory pasal kuceng miow2 plak. Semalam pemilik kuceng nih bercuti eh salah2 menghadiri majlis sedara kat pahang so dya tinggalkan kuceng dya kat permas. Sebab kuceng2 ini memerlukan pemerhatian yang khusus. Cewahh ayat tak boleh blah oke. Takdelah si puput nih kan baru beranak 6 ekor tuh kesian kat anak2 dya kan. Mereka cumey2 oke.

Anak2 kepada kuceng parsi yang bernama puput ini sudah melahirkan ramai anak. Ada yang dah mati, sedihh sungguh. Sayang sungguh busu aku dengan kuceng2 dya. Siap disunat lah, dibawak operation lah, dah macam manusia dah aku nengok. Ada sekor tuh mati sebab apetah aku sendiri tengok waktu nak tanamkan, keras kejung dah dya. Meleleh jugak air mata aku masa tuh, busu time tuh jangan cerita laa.

Sebenarnya puput nih tak berapa sihat sangat. Dya ade sakit apetah. Tapi dya nampak macam ceria jep ( cehh tau je aku nih pasal haiwan ekk ) Aku suka dengan anak dya yang nama blacky tapi dah mati jugak. Dulu aku bawak dya tidow dengan aku, Nakal dya tuh tapi dah tinggal kenangan dah kann. Besh sebenarnya ada kuceng nih, buat peneman lagi2 macam busu aku yang masih belum ada anak tuh. Mana tau mungkin ada rezki akan datang kan. Berdoa jelah.

Oke lah penat dah berceloteh, jam dah pukul 3am dah. Mahu merehatkan diri, esok sudah mahu balik kolej. Study2 wei paper last hari khamis depan. Duduk rumah nih alamat tak bukak buku la jawabnya. Tata titi tutu =)

Puput dah jeling2 manja tuh

Bersusun ha anak dya nak susu hehe

Muka dah kenyang memang begini ekk ?

Tengok dorang sayang-menyayangi tau, korang ?? Ada ker ?? haha



4 Orang Berkongsi Pendapat:

Asha Shalina said...

seronok!! =)

miszATIN said...

yeahhh !! me too =)

zatib said...

tq kak aten.. btw,lava cheese tuu bukan kegemaran kak aten ke??? haha.. ;p

miszATIN said...

yaaa.. tats my fav oke.. =)