Tuesday, November 2, 2010

Berharap sangat

Aku tak rasa ini satu luahan perasaan

Sebab aku rasa like uisshhh what the..

Benda nih kecik je tapi makin hari rasa makin geram plak

Bila dengar makin banyak complain

Sebab kita nih bukan hidup sorang-sorang dalam dunia nih

Jadi jangan terlalu arrogant sangat la rasa macam dunia nih kaw yang punya

Aku masih mampu bersabar dengan kaw sebab belum kena pada aku

Even pernah lah aku terasa dengan kaw

Orang dari suka jadi tak suka tau tak

Cuba lah ubah attitude kaw tuh sikit at least orang rasa senang nak berkawan

Yeee.. aku tau semua orang tak perfect

Tapi janganlah suruh orang pretending depan kaw

Sebab orang masih mampu bertahan dengan perangai kaw

Kesian lah kat mereka nih ha yang hari2 cari salah kaw

Kalau kaw tahu mesti kaw sedih kan

Tapi aku tak sampai hati lagi nak sound kaw

Sebab aku tak nak semua gaduh

Yang pasti sekarang nih semua orang tak suka kaw

Tapi aku cuba tak jadi macam dorang sebab aku kesian kat kaw

Kaw boleh fikir sendiri lah sebab nampak sangat ketara

Jangan asyik nak carik salah orang kalau tak tengok diri sendiri dulu

Haa puas dah hati aku....

Harap sangat kaw berubahhhh.. =(




2 Orang Berkongsi Pendapat:

zatib said...

haha.. kak aten,saya phm...

-zatib-

miszATIN said...

hehehe
mestilah u paham =)