Tuesday, November 30, 2010

Carik masalah la wei

Urghhh.. Susah lah kalau macam nie kan
Dah pandai attack through status plak dah
Cakap aku menunding jari kat kaw ??
Sedeh siak aku bace status kaw tue
" Jangan ingat kaw sorang sayangkan aku "
Aku ingat statement tuh sampai bile2 wei
Suruh tanya mr sayang kaw ??
Takpelahh, kaw tolong tanyakan jelah ye
And one more thing, aku tak cakap pun apa aku rase tuh betul
Sebab tuh just luahan hati aku
Macamni ke kesudahan nye ??
Yang lain ajak keluar begitu jual mahal kaw ye
Kaw fikirlah sendiri !! Modal kaw orang tak fikir perasaan kaw kan
Maaf tuh tak perlu dibeli selonggok rm10 lah geng
Pasal benda kecik pun nak jadi macamni
Aku pun tak faham.. Sungguh tak faham
Kalau kaw rasa ego kaw lagi penting
Just go on la yee
Tanya mr sayang kaw ego kaw tuh selonggok berapa hengget





2 Orang Berkongsi Pendapat:

hamzah ian said...

rm10?

miszATIN said...

yup dalam erti kata lain suploh hengget =)