Monday, November 29, 2010

Story Mory =)


Semalam aku dah start balik ber-blogwalking. Banyak blog yang aku jumpa agak nice and padat dengan info2. Best2 ! Buat2 tambah ilmu kan. Tapi tak banyak lorh sebab belum betul2 nak spend masa ngadap blog jep. Lepas nih aku dah free and gerenti aku jalan2 blog u ollz okeh. So cuti sem aku nih akan dihabiskan depan lappy jela kan.

Baru2 nih aku ada bace jugak yang kekuatan blog tuh bukan semata2 pada followers dya kan ?? Tapi pada isi dya. Tapi macam blog aku nih lebih ke arah personal. Saja place for release my mind. Nak luahkan apa yang terbuku ke berbuku2 hape2 jelah. Tapi kadang2 aku fikir jugak mesti ada yang meluat ke nyampah bace pasal semua tuh kan. So you better blah lah kan sebab ai tak paksa pun you bace, ade paham ?? haha

Blog2 macam abg naz, abg ben, kak nadia bayu, irine, hanis zalikha, redmummy, siapa tak kenal kan ?? Actually banyak lagi blog2 yang menarik minat aku nak pergi visit. Lepas nih aku dah tak busy boleh lah selalu tinggalkan jejak kan. Blog aku jarang buat pasal info2 nih kecuali kalau aku begitu rajin laa. Selalu copy paste jep tapi with permission oke.. Nanti karang kena saman plak kan. Susah plak nanti haha Soo sorry kalau aku dah lama tak jenguk korang ye wahai followers =_+



2 Orang Berkongsi Pendapat:

nazirulhazwan~ said...

hehe. ade juge name abg kat sane:P
copy la sis, x salah pon, y penting kene backlink kan aje.hehe

sebar2 kan ilmu nak marah buat pe.tol x??:P

miszATIN said...

yela abg kan top10 haha
betol la tuh ilmu perlu disebarkan baru dapat berkat =p