Saturday, December 11, 2010

Award lagikkkk

Okeh aku dapat award from cik shidah. Thanx ye cik shidah next time bagi lah lagi hehe Cumel loteh jep award dya bagi nih. Blog dya pun chantek lorh. Banyak info yang menarik. Thanx lagi sekali =)


Photobucket


Award seterusnya nih aku dapat dari cik fatyn member sekolah lama aku dulu. Thanx ye tin sebab still ingat kat aku. Sayang kaw larh !! Urmm award dya bagi nih ada soalan sekali so jum kita tengok soalan apa yang dya nak suruh kita jawab tuh.


1 ) Pendapat tentang blog anda sendiri ?
Simple dan adalah tempat untuk aku menceritakan kisah suka duka aku sendiri.

2) Pendapat anda tentang orang yang bagi award nih plak ?
Si fatin nih ?? Dya kawan aku yang baik kan ?? Kaw baik kan tin ?? Dari sekolah rendah kurus tak gemok2 hehe

3) Sayang ke tak sayang eh kat saya ? & kenapa ?
Mestilah aku sayang kat kaw sebab kaw kan kawan aku.kan?kan ?

4) Barang yang korang nak sejak dari dulu lagi ?
Vaio kaler pink or putih, ada sape2 nak tolong belikan ??

5) Siapa blogger yang paling rapat dengan kamu ?
Semestinya shasha yang saya sayangi =)

6) Tag pada 3 orang pastu nyatakan nama dorang ?

Notakaki : Sila lah amek award nih okeh~~



2 Orang Berkongsi Pendapat:

si gedik! said...

syg ko lbih ah!
aku da follow ko so xpham2 ag yg!
wah aku memg kuwos xgemok2 an yg..
makin pnjg ade la HAHA

miszATIN said...

oryte2..
ko follow gune name ape ??
takde plak aq nengok =)