Tuesday, December 21, 2010

Follow Mollow


Tadi jalan2 kat belog kawan kuh, encik azwan aka Mr Money. Tengok dya ade anjurkan GA so tibe2 rase nak join plak. Jum kite tengok syarat2 yang ditetapkan. Apesal tah sejak2 nih aku rajin sangat ngeee~

Syarat-syaratnya ialah:-
1-Buat Entry mengenai GA ini yang bertajuk "Follow Mollow". Tajuk len tidak akan diterima.
2-Masukkan sekali banner kat atas nie dan link kan ke post ini. Susah2 Mr Money design kejap tadi. X kisah banner nie x cantik, janji ade kat post korang.
3-Nie wajib. Anda dikehendaki Follow blog nie. Dah nama pon "follow mollow " kan?
yang dah follow tu, xyah la follow lagi skali. Hehehe..
4-Kalau Rasa nak letak banner tu kat sidebar pon boleh jugak. Tiada paksaan.
5-Kalau rasa nak tagged pon boleh jugak......
6-Kalau nak masukkan blog Mr Money dalam blog list korang pon lagi la OK. Heheh
7-Setelah semua dah settle, jangan lupe tinggal jejak kat ruangan komen.
Ruangan Komen sahaja, kat shout box tidak dilayan.....

Belog dya nih dah lame aku follow sebab dya kawan aku kan hihi So siapa2 yang rase nak join, dipersilakan ye. Saje2 buat hilang buhsan macam aku nih. Tarikh tutup dya pada 31 januari 2011. Boi ! ^_^



2 Orang Berkongsi Pendapat:

Azwan@Mr Money said...

Good Luck ye Aten... hehehehe

miszATIN said...

thanks wan =)