Saturday, December 18, 2010

My 1st Happy Birthday Giveaway


Happy saturday u ollz !!
Okey nampak tak banner kat atas nih, sekarang aku rajin no join2 contest nih sebab ape ekk ?? sebab aku di tagged lorhhh !! Thanks kat eera, langkah dya pun tak susah so check it out !!

Semudah 3 LANGKAH sahaja !!

1. Follow blog kopoklekor nih.
2. Mesti copy banner kat atas dan letakkan di entry korang. Banner di atas juga perlu di linkkan ke entry nih ! Kalau rajin promote lah sikit k.
3. Tag paling koman 2 blogger.

TARIKH TAMAT : 15 january 2011

Yang pertama dan kedua dah selesai kite pergi yang ketiga plak, so aku nak tag

Done ! So korang bila plak ?? =)



5 Orang Berkongsi Pendapat:

Cikbelog said...

yeay! trimass..japppppppp gii cikbelog wat ek..kuar ngedet jap..miahaha

miszATIN said...

baiklahhhhh =)

**kopoklekor** said...

thanks 4 joinig my GA..
GUD LUCK DEAR...

miszATIN said...

kopoklekor ~
Thanx ya ! =)

Cikbelog said...

atin.sori ya lambat.cikbelog dah join GA ni :)