Thursday, December 16, 2010

Kontest Blog Terkemas


contest from cik hanna n cik fyza


Okeh masa jalan2 kat blog cik belog tadi aku jumpe contest nih. Memandangkan aku takde idea nak dicurah2 kan di sini, maka aku dengan sukarela nya men-join contest nih. CP dari cik belog jep.Saje suke2 isi masa lapang ni haa. Tapi sebelum tuh ade syarat2 nye tau. Mudah je syaratnye tuh, jommm semak !!

sayarat-sayarat Kontest Blog Terkemas

1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D

2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .

3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

6. tag 3orang blogger ok :)

7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha

8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

Tarikh tutup contest nih adalah pada 1 FEBRUARI 2011. Okeh orang yang aku nak tag tuh adalah =-----

Korang yang lain nak join ?? Tak salah pun, kut2 same tengah buhsan macam aku kan. K tata ! =)



2 Orang Berkongsi Pendapat:

hannafauzann said...

tq for joining . goodluck yeah !


xoxo hanna & fie

miszATIN said...

Thanx hanna =)