Wednesday, December 8, 2010

Cinta atau Kawan ???



Salam semua readers..
Tengah2 tak ada kerja nih rajin plak dah nak menulis
Takdelah rasa nak menulis nih pun sebab dok ber-fb dengan seorang teman tadi
Aku sayang kawan2 baik aku
Tapi kenapa dya tak faham ehh
Yang hubungan kami tak melebihi landasan yang sepatutnya
Macam2 alternatif dah aku cuba buat
Urmm jangan salah sangka plak
Yang aku maksudkan tu kaum adam bukan hawa tau
Selisih you !
Susah jugak bila ade admire kan ??
U ollz pernah alami macam aku alami tak ??
Kadang2 niat bukan nak menyakitkan hati dya
Tapi kerna terpaksa *mood lagu frans kejup hehe
Kadang2 aku memang tak ambek port pun
Malas lah nak fikir
Tapi kadang2 aku takut
Takut dya akan terus kejar aku sampai hujung dunia
Haaa macam mane ???
Night mare ai tau
Patut ker aku terus jauhkan diri dan ungkapkan benci
Tak baik kan ?? plus aku tak sampai hati
Sebab dya kawan baik aku
Bila dya ungkap rindu caring pasal aku and sanggup buat apa sahaja demi aku
Aku rasa macam aku yang nak lari sampai hujung dunia
Aku tak kisah kalau satu hari nanti dya jadi jutawan or yang seangkatan
Sebab jiwa aku tak perlu dibeli dengan semua tuh
Cuma aku nak dya tahu yang dya dalam hati aku sebagai kawan baik aku
Selama-lamanyaaa
Andai dya terbaca luahan hati aku nih
Dari hujung rambut ke hujung kaki aku mohon maaf
Bukan niat aku nak jadi sombong depan kaw
Tak terima apa2 dari kaw
Tapi cukuplah sampai situ sahaja
Kalau kita nak terus berkawan
Kita kena give and take
Barulah rasa adil sesama kita
Antara cinta dan kawan
Aku tetap memilih kawan
Sorryyy =(



3 Orang Berkongsi Pendapat:

Asha Shalina said...

aik..mcm taw aje sape orgnye..

miszATIN said...

dah kawan ko jugak
hahaha

Na Rieana said...

izin copy gmbr....