Tuesday, December 7, 2010

Aku nak kahwen !

Pagi tadi bangun dengan mata terpisat-pisat sebab lagu airplanes memecahkan gegendang aku. Nombor tak dikenali dari celcom muncul di skrin. Dengan suara orang bangun tidow aku pun pick up phone.

Dya : Wei kaw cuti bile ??
Aku : Adoii sape plak nih ?? *dengar suara, ohhh kazen aku rupanye. Owhh aku tengah cuti lah ni.
Dya : Naik balik bile ??
Aku : 3hb apesal wei ??
Dya : Aku nak kahwen !
Aku : Hah ???? Terlopong jup*
Dya : Aku kahwen 1hb nih.
Aku : Alaa.. apesal lambat sangat buat ??
Dya : Suke hati aku lah. Naik kl nanti lepas christmas ker.
Aku : Tengok ah nanti macamne. Buat kat mane ??
Dya : Kl lah, dewan @#%^&*
Aku : Owhhhh..
Dya : Kaw tahu ker kat mane ??
Aku : Tah mane lah aku tau, T aku roger.

Aku terkejut sebab cuti dah nak habis kut mase tuh. Memang agak kelam kabut la nampaknya. Kena prepare betul2. Kesian plak adek aku nak balik segamat nanti. Tapi bisa diatur rasenya. Memang aku tau dorang planning nak kahwen 2011 tapi tak sangka 1hb tuh haha Takpelah jeb dah jodoh kaw kan. Jagelah anes tuh betul2, anes tuh baik doe.

Bulan nih je ade lagi 2 temujanji dengan membe bermaksud fulus akan keluar. Nak kena pergi carik baju lagi nih. Kalau masa wedding abang dulu, baju aku di sponsor okeh. Nilah kazen aku yang kahwen muda, seawal 23tahun muahaha Lepas nih turn kak ayu plak lah. Aku ?? Tunggu korang gerak dulu lah hahaha

Dah jangan nak merapu bin merepek banyak sangat kat sini. Pergi buat apa yang patut. Sambil jalan sampai fikir bila ek nak kawen ? Nak buat kat mane ek ?? Bak kata abang naz bajet hot kejup lalalala =p

Daaaa !!! =)




2 Orang Berkongsi Pendapat:

nazirulhazwan~ said...

abg naz tu abg ker??bile pulak abg megajar suh bajet hot??
abg ajar suh betol2 hot, xde bajet2 da.haha

miszATIN said...

abang naz..
Sebelom kite betol2 hot kite kena bajet dulu okeh..
Baru ade ummphhh hahaha